Aneklubben


ANEKLUBBEN
Væk fra øen er vi en lille sluttet kreds på 7 personer, der pusler med fælles interesse i Bornholm. Vi mødes ca. en gang om måneden og kalder os Aneklubben Rundetaarn. På hjemmesiden Bornholmerting.dk kan du se en mængde små publikationer omhandlende bornholmske slægter. De fleste er private udgivelser i et eller flere eksemplarer.
Herunder ser du Aneklubbens medlemmer:

Jesper Vang Hansen * jesper(a)vang-hansen.dk
Jesper er den samlende figur, der giver vores lille klub husly og dejlig mad. De første mange år i Rundetaarn. Jesper går på jagt i kendte og ukendte kilder, og gør et stort og utrætteligt arbejde med at gøre dem angribelige på diverse medier. Jesper er formand for Bornholms Historiske Samfund. Jespers hjemmeside

Hanne Skovgaard
* skovgaard.hanne(a)gmail.com.
Hanne er mester for digitalisering af Bornholms kendelsespenge og saltafgifter samt en række andre kilder. Hendes gode smittende humør er guld værd for vores lille klub.

Finn Folkmann * fifo(a)phys.au.dk
Har bl.a. indtastet hele Oeder 1771 og hovedparten af folketællinger for 1801 og 1834, samt adskillige af folketællingerne 1840, 1850, 1855, 1860 og 1921 på Bornholm. Finn tager den lange tur fra Århus, hver gang vi mødes i klubben.

John Christensen * jgc(a)byholmvej3.dk
John har udført et kæmpe arbejde med at skrive ekstrakter af bornholmske skifter. Har ligeledes lavet en kæmpe base indeholdende skifter, Kures gårdregister, kendelsespenge og meget andet. En uundværlig base. Johns hjemmeside

Michael Eneriis * eneriis(a)gmail.com
Michael har samlet og opbygget en kæmpe base – nu med langt over 700.000 personer. En meget stor del af dem er fra Bornholm. Elsker gode gamle dos, hvilket han har meget svært ved at slippe.

Kurt Cronberg Ipsen * kcipsen(a)gmail.com
Kurt er analytikeren, der søger statistiske sammenhænge i navne m.v. Se en afdækning af Cronberg-familien på
Kurts hjemmeside

Alex Larsen * alex(a)conrad-larsen.dk
Har lavet denne hjemmeside.